Hoe Een Schuimmatras Te Snijden +Vind Uw Nieuwe Bed, 2021

Om op een schuimmatras te snijden, heb je meerdere gereedschappen nodig, waaronder een liniaal, meetlint, een marker en een elektrisch snijmes. Beoordeel de contour die u wilt snijden en neem 120 cm op bij al uw metingen. Teken uw snijlijnen als richtlijn. Pak bij het maken van de sneden het mes verticaal vast en druk het schuim op geen enkel moment samen.

Aangepaste Vormen Voor Ruimtes

Voordat je je matras op maat snijdt, moet je kijken of de vorm die je zoekt ergens wordt aangeboden. Hier zijn een paar aanbevelingen.

  • Foamorder- Ze bieden elke vorm in meerdere verschillende materialen.
  • MattressInsider- Hun site heeft al veel verschillende vormen en maten die u kunt bekijken
  • FoamSource- Gespecialiseerd in matrascontouren voor campers en reizen

Als je op zoek bent naar een rare vorm of een oude matras hergebruikt, lees dan verder.

Het Schuim Meten En Markeren

  1. Elimineer de hoes als u een traagschuimmatras snijdt. Als uw hoes geen ritssluiting heeft, moet u deze mogelijk afknippen om bij de matras te komen. Schuimmatrassen die geen traagschuim zijn, hebben meestal geen hoes.
  1. Meet de afmetingen die u nodig heeft een tweede keer. Steek er 18 in (0,32 cm) in. Het toevoegen van de extra 18 inch zorgt ervoor dat de maat consistent is voor het geval er bij het snijden wat schuim wordt verwijderd. Dit moet ervoor zorgen dat uw traagschuim op maat wordt gesneden.
  1. Gebruik een permanente marker en een meetlint om snijtekens op het schuim te maken. Gebruik uw rechterrand om ervoor te zorgen dat uw snijlijnen recht zijn. Als de lijnen te dik zijn, kunnen de markeringen na het snijden nog steeds zichtbaar zijn.
  • Waarschuwing: druk het traagschuim niet samen tijdens het meten, anders zijn uw eigen sneden onnauwkeurig.

Het Schuim Snijden

  1. Zet het schuim op een tafel, hangend over de rand.
  2. Tip: Een zwaar voorwerp (zoals een groot boek of een koffer) houdt het schuim vast voor het geval het over de rand zou vallen.
  1. Gebruik een elektrisch vleesmes.
  2. Alternatief : een grote keuken, hoewel lang niet zo eenvoudig of schoon, kan het werk nog steeds doen. De rand ziet er misschien nogal slordig uit, maar dat maakt niet uit als je er een hoes op plaatst.
  1. Leid het mes samen met je snijlijn die je op het schuim hebt getekend.
  2. Alternatief: Als je een keukenmes gebruikt, zaag dan langzaam op en neer.
  1. Snijd nog een keer als je het schuim niet hebt ondergaan.

Wat Te Doen Als Je Een Fout Hebt Gemaakt?

Mocht je een foutje maken, maak je geen zorgen, er zijn nog genoeg keuzes. U kunt altijd onze eerdere lijst met bedrijven raadplegen om de gewenste vorm in hun inventaris te vinden of onze lijst met beste matrassen in 2021 bekijken voor het geval u besluit om volledig op zoek te gaan naar een geheel nieuwe matras.

Waar vind ik een geweldig, betaalbaar matras (in 2021)?

Als u op zoek bent naar een goedkope matras die een breed scala aan comfort en stressvermindering biedt, hebben we een lijst met matrassen samengesteld die u kunt overwegen:

  1. Saatva-matras – fantastisch voor alle slaaphoudingen en kan worden beoordeeld als onze beste matras van 2021.
  2. Idle Sleep – ideaal voor reactieve drukverlichting.
  3. Puffy – het lijkt alsof je op een trendy wolk slaapt (voor een goede prijs).
  4. Ghostbed – mooie, pluche hoes met luchtige latex en een gezonde uitlijning van de wervelkolom.
  5. Winkbeds – 3-traps rugverlichting met gratis verzending en retour.

Lees hier onze korte, goed onderzochte Beste Matrassen van 2021. Ons uiteindelijke doel is om u vandaag nog te helpen bij het online selecteren van uw ideale matras!